Maria Lang Mysteries 1.05 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Puck is gestart op haar nieuwe baan. Ze werkt nu als stenografe voor de excentrieke Nobelprijswinnaar...
Maria Lang Mysteries 1.05

Maria Lang Mysteries 1.05

Series Misdaad
Taal: Zweeds Jaar: 2012 Duur: 1 u 32 min

Puck is gestart op haar nieuwe baan. Ze werkt nu als stenografe voor de excentrieke Nobelprijswinnaar Andreas Hallman. Hoewel Hallman best charmant kan zijn, is hij ook een neurotisch en veeleisend tiran. Hij onderdrukt zijn vrouw, kinderen en z'n schoondochter. De sfeer in huis is op z'n zachts gezegd gespannen. Na een geslaagd verjaardagsmaal sterft Hallmans geliefde zoon op mysterieuze wijze. Niet lang daarna sterft ook Andreas Hallman en het feit dat hij vermoord werd is overduidelijk. Puck zelf ontsnapt ternauwernood aan een aanslag op haar leven, dankzij de interventie van Christer Wijk. Het is ook dankzij hem dat de puzzelstukjes uiteindelijk in elkaar vallen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Maria Lang Mysteries 1.05 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading