In Bloom (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tbilisi, 1992. De nieuwe onafhankelijke staat moet op eigen benen staan, zelfs wanneer er een burgeroorlog woedt in de...
In Bloom

In Bloom

Drama Arthouse
Taal: Georgisch Jaar: 2013 Duur: 1 u 38 min

Tbilisi, 1992. De nieuwe onafhankelijke staat moet op eigen benen staan, zelfs wanneer er een burgeroorlog woedt in de provincies. Voor de 14-jarige beste vrienden Eka en Natia komt hun jeugd, in de aftakelende maar nog steeds prachtige stad, abrupt tot een einde wanneer onzekerheid en angst voor wat de toekomst zal brengen het dagelijkse leven begint te beheersen. Wanneer Natia wordt gekidnapt en uitgehuwelijkt aan de agressieve Kato, wil zij wraak, maar ze wordt tegengehouden door haar beste vriendin.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om In Bloom aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
hannah
Een mooie film over twee meisjes in de bloei van hun puberteit in het iets wat groezeligere Georgië van 1992. Twee verschillende karakters gebonden door hun moeilijke thuis situaties. De film toont mooi hoe de beide meisjes grip op hun eigen leven verliezen en hoe dit weegt op hun vriendschap. op een verfijnde manier wordt het verhaal gekruid met snippers die een beeld geven tegen welke politieke achtergrond dit verhaal zich afspeelt. Abchazië wil zich afscheuren van Georgië, en wordt gesteund door Rusland.
loading