Amber 03 en 04 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ben en Sarah wonen in een buitenwijk van Dublin. Hoewel ze geen stel meer zijn, doen ze hun best om goede ouders te...
Amber 03 en 04

Amber 03 en 04

Series Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 40 min

Ben en Sarah wonen in een buitenwijk van Dublin. Hoewel ze geen stel meer zijn, doen ze hun best om goede ouders te blijven voor hun kinderen Amber en Eamon. Maar dan komt hun leven ineens compleet op zijn kop te staan: op een avond komt de 14-jarige Amber niet thuis. In deze fascinerende serie wordt de zaak van het vermiste meisje vanuit verschillende perspectieven belicht. Naarmate het verhaal zich ontvouwt, moeten we als kijkers allerlei lastige vragen beantwoorden om het mysterie op te lossen. Wie of wat zijn de 'dochters van de lucht'? Wie is die gevangene die beweert dat hij iets over Amber weet? Wie heeft Ambers mobieltje? En werd Amber online door iemand in de gaten gehouden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Amber 03 en 04 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Nou, sorry wat een flop! Na Amber 1 en 2 gekeken te hebben (staat ook een review van mij bij), had ik toch nog enigszins hogere verwachtingen van deze laatste twee delen, maar helaas is er echt helemaal niks gebeurd, geen actie, geen einde en geen ontknoping...? Als je de omschrijving leest verwacht je toch wel een redelijke serie. Amber is een Ierse misdaad-serie en gaat over Amber die vermist wordt. De serie is erg traag en saai om te kijken, jammer! Ik persoonlijk heb er niets van kunnen maken.
loading