The Young Montalbano 1.04 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De ontmoeting met Livia groeide al snel uit tot meer en Montalbano lijkt oprecht gelukkig met z'n...
The Young Montalbano 1.04

The Young Montalbano 1.04

Series Misdaad
Taal: Italiaans Jaar: 2012 Duur: 1 u 50 min

De ontmoeting met Livia groeide al snel uit tot meer en Montalbano lijkt oprecht gelukkig met z'n vriendin. Iedereen merkt de positieve verandering op, zelfs zijn collega's ontgaat het niet. Maar de moord op Gerlando Cascio houdt Montalbano bezig. De ogenschijnlijk brave man, blijkt een gehaaide schurk te zijn. Allerlei dode en valse sporen zorgen ervoor dat het mysterie alleen maar groter wordt. Wanneer het lichaam van een jonge man gevonden wordt, is de chaos compleet. Als toemaatje blijft Montalbano er een moeilijke relatie op na houden met zijn vader, die via Livia toenadering lijkt te zoeken. Hierdoor ziet hij zichzelf genoodzaakt hun geschiedenis aan haar uit te leggen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Young Montalbano 1.04 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading