Goon (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Doug werkt als uitsmijter in een bar, maar zijn echte talenten worden ontdekt wanneer hij tijdens een ijshockeywedstrijd...
Goon

Goon

Komedie Sport
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 28 min

Doug werkt als uitsmijter in een bar, maar zijn echte talenten worden ontdekt wanneer hij tijdens een ijshockeywedstrijd hardhandig een einde maakt aan de agressie van een van de spelers. Doug kan dan misschien amper op schaatsen staan, hij doet het prima als enforcer. Deze dommekrachten worden ingezet wanneer de sterspeler van de tegenpartij een muur nodig heeft om tegenaan te botsen. Ondanks de tegenwerking van zijn familie, klimt Doug snel op in de ijshockeywereld. In de tussentijd heeft Doug ook nog eens kennis gemaakt met de eigenzinnige Eva en er begint zowaar iets moois tussen de twee op te bloeien.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Goon aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading