Vikingdom (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 793 jaar na Christus: Viking leider Eirick wordt gekozen om de dreigende vernietiging van zijn clan af te wenden! De...
Vikingdom

Vikingdom

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 50 min

793 jaar na Christus: Viking leider Eirick wordt gekozen om de dreigende vernietiging van zijn clan af te wenden! De macht beluste god van de donder Thor is namelijk een niet aflatende zoektocht naar mythische oude artefacten gestart om Odin van de troon te stoten. Alleen Eirick kan hem stoppen! Hij wordt bijgestaan door de krijger Yang uit het Verre Oosten, de zwaardvechtster Brynna en zijn trouwe wapenbroeder Sven! Zullen zij in staat zijn om Thor samen stoppen voordat hij de legendarische krachten van de artefacten als ultiem wapen inzet?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Vikingdom aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een erg mooie film en zeker ook leerzaam voor de jeugd. Goede manier om in contact te komen met de verschillende goden die we benoemd hebben. Verhaal is hard, leuk en boeiend en er zit ook nog eens romantiek in, dus een film met alle facetten. Goed gelukt. Afloop is wel enigszins jammer te noemen aangezien....., en de toekomst van de andere..... Maar een film waar ik met mijn kinderen met veel plezier naar gekeken heb. Ik raad deze zeker aan!

Reviews

Nicole
Deze film Vikingdom is helaas niet van zo'n hoge kwaliteit. De filmset en acteurs in deze film zien er professioneel en goed uit, maar op de een of andere manier komt de film niet goed van de grond af, waardoor de film in zijn geheel genomen erg matig blijft. Hij begon veelbelovend maar naarmate de film vorderde vond ik het verhaal steeds zwakker worden. Ik vond vooral de actie/vecht scènes erg zwak en nogal nep overkomen. Toch in z'n geheel genomen is de film nog niet zo erg slecht, maar verwacht geen super spannende actie film.

Dominic Purcell als Erick Bloodletter speelt de hoofdrol, maar ook hij viel erg tegen met z'n acteerprestatie (terwijl hij er toch goed uitziet). Dominic Purcell is vooral bekent uit de populaire TV serie 'Prisonbreak' als Lincon Burrows waar hij wel een meer dan uitstekende personage neerzet, maar in zijn film-carrière vind ik hem erg tegenvallen! Nogmaals een leuke film, leuk verhaal maar absoluut geen topper, jammer!
loading