The Waiting Room (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bestaat de perfecte relatie? Waarschijnlijk niet. Maar liefde op het eerste gezicht wel! Alleenstaande moeder...
The Waiting Room

The Waiting Room

Romantiek Drama
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 41 min

Bestaat de perfecte relatie? Waarschijnlijk niet. Maar liefde op het eerste gezicht wel! Alleenstaande moeder Anna en verpleger Stephen doen ieder wat er van hen verwacht wordt. Werken, zorgen, kinderen naar school brengen, vriendin tevreden houden. Na een vluchtige eerste ontmoeting in de wachtkamer van een treinstation kunnen ze elkaar niet meer loslaten. Zonder het van elkaar te weten worden hun levens naar elkaar toe getrokken...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Waiting Room aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Goede film met eenvoudige alledaagse ingrediënten. Het verhaal gaat over verschillende gezinnen, problemen en de liefde. Hoe je uiteindelijk toch je eigen keuzes moet maken en wat deze voor een consequenties kunnen hebben. Het verhaal is mooi en de acteurs goed. Ik vond alleen het einde een beetje tegenvallen.

Reviews

Anoniem
Ik vond deze film niet de moeite waard. Ik heb hem niet meer met interesse gekeken omdat ik de spelers niet uit elkaar kon houden en het verhaal niet snapte. Er zal vast iets moois achter hebben gezeten, maar het was voor mij niet duidelijk en niet boeiend. Ik kan de film niet aanraden.
loading