Baantjer 5.01 - De Cock en de Moord op de Schandknaap (1999) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Schandknaap Guido de Nijs wordt dood aangetroffen in een homobordeel. Een...
Baantjer 5.01 - De Cock en de Moord op de Schandknaap

Baantjer 5.01 - De Cock en de Moord op de Schandknaap

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1999 Duur: 48 min

Schandknaap Guido de Nijs wordt dood aangetroffen in een homobordeel. Een psycholoog opent voor De Cock en Vledder de wereld van homoprostitutie, pooiers en mensenhandel. Maar zelfs hij lijkt geen schone handen te hebben. Hoe dichter De Cock bij de oplossing van deze moordzaak komt, hoe meer hij begint te twijfelen. Totdat hij moet constateren dat deze moordzaak anders blijkt te zijn dan iedereen denkt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 5.01 - De Cock en de Moord op de Schandknaap aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Deze aflevering brengt ons naar een homobordeel. Een plek die veel stof deed opwaaien, al helemaal omdat het gewoon gebruikt werd als scène in een succesvolle politieserie. Een duistere aflevering met veel vraagtekens, door het lugubere decor kijken we misschien wel totaal de verkeerde kant op?
Een mooi plot en een leuk gezicht hoe ons dynamische duo achter de waarheid komt.
loading