Baantjer 3.01 - De Cock en de Moord op de Barmhartige (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Martha Degener is de Moeder Theresa van de Jordaan. Ze helpt allerlei mensen...
Baantjer 3.01 - De Cock en de Moord op de Barmhartige

Baantjer 3.01 - De Cock en de Moord op de Barmhartige

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1997 Duur: 40 min

Martha Degener is de Moeder Theresa van de Jordaan. Ze helpt allerlei mensen in nood. Wanneer ze wordt vermoord, bemerken De Cock en Vledder dat Martha met haar hulp niet alleen vrienden heeft gemaakt. Er is een getuige van de moord, maar hij is iemand met het downsyndroom. De Cock weet dat hij met de getuigenis van deze jongen geen schijn van kans maakt voor de rechter.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 3.01 - De Cock en de Moord op de Barmhartige aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Een hele ingewikkelde moord lopen Vledder en de Cock tegen het lijf. Een persoon die bekend staat als een liefdadige vrouw is van het leven beroofd. De zaak wordt nog ingewikkelder als de kroongetuige een jongen blijkt te zijn met het syndroom van down. Deze getuigenis kan natuurlijk niet gebruikt worden in de rechtszaak of zouden de heren er toch iets mee kunnen?
loading