Make Your Move (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De jonge, getalenteerde artiest Donny komt naar New York om zijn broer Nick te helpen met het runnen van zijn...
Make Your Move

Make Your Move

Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 45 min

De jonge, getalenteerde artiest Donny komt naar New York om zijn broer Nick te helpen met het runnen van zijn nieuwe club. Het is een plek waar de nieuwe generatie dansers hun moves kunnen showen. Donny is zwaar onder de indruk als hij Aya ziet, een sexy, elegante danseres die beweegt zoals hij. Hun samenspel tijdens tap, hip hop en taiko drumming smelt samen in een nieuwe stijl zoals hij nooit had kunnen bedenken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Make Your Move aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik vond de film supergoed.

Reviews

Joyce
Een leuke dansfilm met hihop flavour en aziatische invloeden, weer eens een dansfilm met een heel eigen karakter. Natuurlijk ontbreekt het passionele liefdesverhaal niet, heerlijke film voor een zondagmiddag goed weg te zwijmelen. Dames ga er maar eens goed voor zitten, want als je van dansen houd, dan moet je deze film zeker gaan kijken.
Anoniem
Onwijs leuk, jammer dat hij weer afgelopen is.
Anoniem
Ik vond dit een erg mooie film die zich kan plaatsen tussen de grote dansfilms, maar ja dat zal wel komen omdat ik een vrouw ben en gek op dansfilms.
loading