Into the Wild (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Christopher McCandless (Emile Hirsch) laat zijn leventje voor wat het is en vertrekt naar de wildernis van Alaska....
Into the Wild

Into the Wild

Drama Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 2 u 22 min

Christopher McCandless (Emile Hirsch) laat zijn leventje voor wat het is en vertrekt naar de wildernis van Alaska. Zijn kaart van het gebied gooit hij weg, en zijn voedselvoorraad lijkt bij lange na niet voldoende te zijn. Een verhaal over de aantrekkingskracht van de natuur en complexe relaties tussen een vader en zoon.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Into the Wild aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
waar gebeurd verhaal, mooi verfilmd

Reviews

Anoniem
Ik hoorde veel goede verhalen over deze film dus ik besloot om de film te gaan kijken. Ik vond het helaas een tegenvaller... Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze film niet eens helemaal heb afgekeken. Het is een hele slome en saaie film ondanks de goede cast. Tot slot nog een positieve noot: de muziek in de film vond ik wel erg mooi. Ik zou zeggen koop de cd ipv de dvd.
loading