Killing Season (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een oorlogsveteraan heeft zich teruggetrokken in zijn huis in de bossen van de Appalachen. Als hij onverwachts...
Killing Season

Killing Season

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 min

Een oorlogsveteraan heeft zich teruggetrokken in zijn huis in de bossen van de Appalachen. Als hij onverwachts bezoek krijgt van een Europese toerist krijgen beide heren een opmerkelijke relatie. Wat de oorlogsveteraan niet weet, is dat de toerist eigenlijk een wraak zoekende Servische oud-soldaat is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Killing Season aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Wat een fantastische keiharde oorlogs/actiefilm die ook weer de onzin van de oorlog aangeeft. Robert DeNiro en vooral John Travolta zetten twee goede hoofdrolspelers neer. Verwacht geen massale vecht- of schietpartijen of een zenuwslopend warrig verhaal. De film is gemaakt voor de echte harde actieliefhebber. Genoten van deze film en vooral dan omdat ik er niet al te veel van verwacht had.

Reviews

Anoniem
This is a classic example of role reverse with cat and dog tactics, or you could say tiger and wolf, in the War Theme of Bosnia. It's very well acted and portrayed with both exchanging quotes and rhetoric over the meaningless of such massacres. Simple rule indeed remains, they wanted even thousands of years ago those resources and territories. Until such is resolved such will also continue thousands of years into the future...
Anoniem
Een van de slechtste films van Robert de Niro en Hohn Travolta. Ik vind wel dat deze films leuk en spannend zijn, maar de Niro en Travolta hebben zeker in betere films gespeeld. Het was daarom zeker de moeite waard om Killing Season te kijken, maar zeker niet een heel goede film. Jammer maar toch 3 sterren waard.
Anoniem
Onderhoudende film met een typisch Amerikaans einde, doch altijd weer een genot om naar John Travolta en Mister de Niro te kijken.
Anoniem
Wat een slecht acteerwerk van John. Gelukkig nog wel wat actie. Imdb rating is juist
Anoniem
Superfilm, zinderende actie en spanning.
Anoniem
Goede film. Zeker het kijken waard. Robert de Niro en John Travolta spelen erg goed. De hele film draait ook alleen om hun. Vind het erg knap hoe John zijn accent behoudt. Lijkt erg veel op het echte. Er zit veel actie en spanning in het verhaal loopt lekker en kijkt heerlijk weg. Zoals ik al zei, een goede film
Anoniem
Ik heb beide acteurs wel in betere films gezien. Ik vond het verhaal tamelijk mager en dat geeft de acteurs dan ook niet genoeg voeding om de karakters stevig neer te zetten en dieper uit te spitten. De film is niet slecht. Maar zeker niet een die je gezien moét hebben. Er zit redelijk veel actie in de film, maar erg geloofwaardig vond ik die niet overkomen, wat de film een onrealistisch tintje geeft. De leeftijd van de Niro past daar ook niet meer bij. Kortom; een aardige bankzitfilm, die probeert een boodschap te verkopen, maar daar niet overtuigend in slaagt, en zijn doel daar mee voorbij schiet..
Anoniem
Als de Niro-fan was dit een snoepje van een film! Hij speelt hier gewoon hoe hij is in vele films, jammer dat hij soms in komedie (Fokkers etc.) speelt, doet afbreuk aan zijn status (mijn mening!).
Wat een mooie en goede film, ook Travolta is hier ijzersterk en goed, een wijze die ik ook bij hem sterk herken en hem erg staat! Een film die je van start tot einde boeit!! Ik was steeds verrast door de wending en het einde is op een gegeven moment wel te voorspellen maar zeker niet minder mooi! Een zekere aanrader voor allen!!!
Junita
Deze film gaat over twee soldaten met een oorlogsverleden waar ze niet mee kunnen leven. John Travolta en Robert de Niro zetten beiden een goede rol neer. Veel dialogen, weinig actie en een onderlinge psychologische oorlog maken van deze film geen topper maar een aanrader. Verwacht er dus niet te veel van. En vergelijk dit zeker niet met films zoals Behind Enemy Lines.
Anoniem
Realistische harde oorlogsfilm over wat een oorlog kan aanrichten in het leven van de strijders. Bij tijden is de film gruwelijk spannend en erg wreed en wordt iedere gedachte aan heroïsche heldendaden in oorlogstijd misplaatst.
Toch is het ook een film over de menselijke kant van oorlogsveteranen om de waanzin van een oorlog een plek te geven in hun latere leven. Robert de Niro en John Travolta spelen zeer geloofwaardig hun rollen; vooral John Travolta blinkt uit als Servische veteraan. Ik denk dat deze film veel mensen zal aanspreken. Ik geef een dikke 8 voor de acteurs, het verhaal en niet te vergeten de soms schitterende filmbeelden van de natuur.
Anoniem
Ik vond de film geweldig. Ik hou gewoon van films met veel actie.
loading