Jackpot (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jackpot, gebaseerd op een verhaal van bestellerschrijver Jo Nesbo, is een comedy met absurdistische, Tarantino-achtige...
Jackpot

Jackpot

Actie Komedie
Taal: Noors Jaar: 2011 Duur: 1 u 22 min

Jackpot, gebaseerd op een verhaal van bestellerschrijver Jo Nesbo, is een comedy met absurdistische, Tarantino-achtige trekjes. Het verhaal speelt zich af in het grensgebied tussen Noorwegen en Zweden. Daar maken we kennis met een stelletje onfrisse jongens: Oscar, Thor, Billy en Tresko. Ze hebben allemaal een crimineel verleden, maar werken nu ver van de bewoonde wereld in een vreemde fabriek waar plastic kerstbomen worden gemaakt. Alle vier zijn ze gek op gokken, maar zoals de meeste mensen winnen ze nooit iets. Tot nu toe dan... Want plotseling winnen de mannen zomaar 1.739.361 Noorse Kronen. Al gauw beseffen ze dat dit bedrag onmogelijk in vieren te verdelen is. En vanaf dat moment wordt het pas écht leuk!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jackpot aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading