Charlie St. Cloud (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Charlie St. Cloud (Zac Efron) is een jongeman die leeft in de verleden tijd. Achtervolgd door een familiedrama...
Charlie St. Cloud

Charlie St. Cloud

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 31 min

Charlie St. Cloud (Zac Efron) is een jongeman die leeft in de verleden tijd. Achtervolgd door een familiedrama dat hem vastkluistert aan zijn geboortedorp, heeft hij al zijn dromen opgegeven. Maar wanneer zijn oude klasgenote Tess plotseling weer voor hem staat, doet het vooruitzicht op een nieuwe liefde Charlie helemaal opbloeien. Toch wordt hij nog steeds verscheurd tussen de belofte die hij ooit aan zijn broer deed en de lokroep van zijn hart. Kan Charlie de moed opbrengen om het verleden achter zich te laten en te kiezen voor Tess, voor het te laat is?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Charlie St. Cloud aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zac Efron blijft gwn hot!

Reviews

Anoniem
Geweldige film, ontroerend, lijkt bijna werkelijkheid en zou mooi zijn als je zo afscheid kon nemen....
Ronnie
Wat een prachtige film om naar te kijken!! En ik vind hem ook erg ontroerend haha GE-WEL-DIG
Anoniem
Lekkere zondagmiddagfilm. Bijzonder verhaal en uitwerking daarvan. Wel een 'blauwe ogen, witte tanden, mooie mensen' Amerikaanse film. Desondanks was het wel een ontroerende film om naar te kijken. Als je zin hebt in iets simpels en lekker wegkijken dan is dit daar een film voor.
jessica
Charlie St. Cloud is een supermooie zielige film. Het gaat over 2 broers die een ongeluk krijgen waarvan eentje het overleeft, maar hij kan z'n broertje niet loslaten. Het zijn goeie acteurs waardoor je echt meeleeft met de hoofdpersoon. Ik heb wel even een traantje weggepinkt. Ik geef deze film een 8.
Anoniem
Dit was echt wel een hele fijne film. Tranen met tuiten. Echt een aanrader.
Anoniem
Ik vond deze film ontroerend. Mooi verhaal over rouw en verwerking. Inderdaad wel een beetje typische Hollywood casting, maar ach, niet vervelend om naar te kijken !
In het genre drama/rom-com is dit wel 'one to watch.'
Anoniem
Supermooie film! Moet je gewoon zien. Wel zielig maar het einde is heel mooi.
Anoniem
Erg goede film. Mooi, gevoelig en ook wel zielig
Anoniem
Een lekkere film die erg mooi is om te zien, karakters zijn wel erg op uiterlijk geselecteerd. Maar het verhaal is goed en mooi geschetst. Met name de zeilstukken zijn schaars, maar mooi. Uiteindelijke verloop en daardoor ook afloop is boeiend maar ook wel enigszins voorspelbaar. Maar zoals gezegd valt deze film zeker onder de betere 'chick fliks'.
loading