Baantjer 2.07 - De Cock en de Moord met 300 Getuigen (1996) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Actrice Heleen Sterneberg laat zich iedere avond doodschieten. Tijdens een...
Baantjer 2.07 - De Cock en de Moord met 300 Getuigen

Baantjer 2.07 - De Cock en de Moord met 300 Getuigen

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1996 Duur: 46 min

Actrice Heleen Sterneberg laat zich iedere avond doodschieten. Tijdens een van de laatste voorstellingen valt er echt een dode. De Cock heeft een probleem; hij heeft driehonderd getuigen, maar niemand heeft iets gezien.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 2.07 - De Cock en de Moord met 300 Getuigen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Tijdens deze aflevering loopt een toneelstuk helemaal uit de hand en word er iemand neergeschoten. In eerste instantie denkt iedereen dat het een goede grap is, totdat de hoofdpersoon echt niet meer opstaat. Tijdens het onderzoek stuiten De Cock en Vledder op allerlei aparte dingen en conflicten die zich achter de schermen afspeelden.
loading