Baantjer 2.04 - De Cock en de Moord op de Marktmeester (1996) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In het Westelijk Havengebied wordt het lijk gevonden van marktmeester Arie...
Baantjer 2.04 - De Cock en de Moord op de Marktmeester

Baantjer 2.04 - De Cock en de Moord op de Marktmeester

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1996 Duur: 44 min

In het Westelijk Havengebied wordt het lijk gevonden van marktmeester Arie Veenstra. De Cock en Vledder begeven zich tussen de Amsterdamse marktkooplui, maar die reageren behoorlijk stug. Arie blijkt daar niet bepaald geliefd. Hij nam steekpenningen aan en liet zijn eigen regels op de markt gelden. De Cock komt echter geen stap vooruit en beseft dat hij terug moet naar de vindplaats van het lijk, voordat hij deze moord kan oplossen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 2.04 - De Cock en de Moord op de Marktmeester aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Een kraampje op de markt krijgen en dingen verkopen, klinkt minder ingewikkeld dan het eigenlijk is. De Cock en Vledder stappen in deze aflevering in het corrupte wereldje van de marktkramen waar de marktmeester heerst als een echte koning. Alles word door hem gezien en goedgekeurd, maar ook afgekeurd. Hoe komt het dat sommige personen hun kraam ineens verliezen? Is hier meer aan de hand dan een klein afkoopschandaal?
loading