Baantjer 1.13 - De Cock en de Moord op de Wallen (1995) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een pooier wordt met een kogel in zijn hoofd gevonden in zijn eigen bordeel....
Baantjer 1.13 - De Cock en de Moord op de Wallen

Baantjer 1.13 - De Cock en de Moord op de Wallen

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1995 Duur: 49 min

Een pooier wordt met een kogel in zijn hoofd gevonden in zijn eigen bordeel. Lowietje meldt De Cock dat een corrupte makelaar de laatste tijd veel huizen op de wallen opkoopt voor de Russische maffia en dat het slachtoffer geweigerd heeft zijn panden te verkopen. Het pand blijkt echter niet alleen op zijn naam te staan, maar ook op die van zijn verslaafde broer.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 1.13 - De Cock en de Moord op de Wallen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
In deze aflevering is een kleine rol weggelegd voor Tanja Jess, echter is dit absoluut niet één van haar beste rollen. Het verhaal speelt zich weer af rondom de rosse buurt van Amsterdam wat zonder blikken of blozen in beeld wordt gebracht. Dat maakt ook dat deze moord behoorlijk raadselachtig is en verschillende mogelijke daders passeren het beeld. Het blijft een raadsel hoe het team de oplossing gaat vinden, maar uiteindelijk weet de Cock altijd de puzzelstukjes bij elkaar te brengen.
loading