Baantjer 1.10 - De Cock en de Moord uit Angst (1995) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een Turkse studente wordt dood onder een raam van een studentenhuis gevonden. Het...
Baantjer 1.10 - De Cock en de Moord uit Angst

Baantjer 1.10 - De Cock en de Moord uit Angst

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1995 Duur: 50 min

Een Turkse studente wordt dood onder een raam van een studentenhuis gevonden. Het lijkt zelfmoord, maar De Cock twijfelt als hij sporen van een gevecht in haar kamer aantreft. De bestuurders van een studentendispuut, die de bewuste avond in het gebouw aanwezig waren, herinneren zich in eerste instantie weinig. Totdat één van hen opmerkt dat hij heeft gezien dat twee mannen de kamer van het slachtoffer zijn binnengaan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 1.10 - De Cock en de Moord uit Angst aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Een leuke aflevering wederom van het dynamische duo De Cock en Vledder. Samen met een aantal teamleden van de Amsterdamse politie onderzoeken zij een moord in een studentenhuis. In eerste instantie wordt er uitgegaan van eerwraak, echter het verhaal neemt een totaal andere wending. Een absolute aanrader deze serie, ik kan er geen genoeg van krijgen, maar je moet wel van het genre houden natuurlijk.
loading