Baantjer 1.07 - De Cock en de Moord op de Oude Dame (1995) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na het uitlaten van het hondje van een oude dame, vindt een meisje de dame...
Baantjer 1.07 - De Cock en de Moord op de Oude Dame

Baantjer 1.07 - De Cock en de Moord op de Oude Dame

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1995 Duur: 46 min

Na het uitlaten van het hondje van een oude dame, vindt een meisje de dame dood onderaan de trap. De rijke oude dame was, tot spijt van haar familie, hertrouwd met haar veel jongere verpleger. De Cock lijkt genoeg verdachten, maar geen enkel bewijs te hebben.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 1.07 - De Cock en de Moord op de Oude Dame aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Tijdens deze aflevering kom je in een typisch verhaallijn terecht. Oude vrouw trouwt met veel te jonge verpleger, vrouw wordt vermoord en logischerwijs wordt er gelijk gekeken naar de jonge verpleger. Maar of hij ook echt de dader is dat moet nog maar blijken. Er is weinig cliché aan deze aflevering. Een absolute aanrader!
loading