Baantjer 1.05 - De Cock en de Reclamemoord (1995) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tijdens de opname van een commercial wordt het levenloze lichaam van een...
Baantjer 1.05 - De Cock en de Reclamemoord

Baantjer 1.05 - De Cock en de Reclamemoord

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1995 Duur: 45 min

Tijdens de opname van een commercial wordt het levenloze lichaam van een reclameproducente gevonden. De Cock en Vledder komen al snel tot de conclusie dat het slachtoffer nogal wat vijanden had. Onder de verdachten bevinden zich een stelende conciërge, een gepasseerde rivale, een bedrogen echtgenote en een belichter met een extreme videocollectie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 1.05 - De Cock en de Reclamemoord aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Een leuke aflevering van Baantjer wederom, erg goede politieserie met leuke typetjes en karakters. Ook ditmaal is het politieteam weer verstrikt in allerlei verschillende verhaallijnen. Het blijft leuk en goed te volgen, verschillende motieven passeren het beeld. De uiteindelijke oplossing blijft een raadsel, maar de Cock weet de eindjes altijd aan elkaar te knopen.
loading