Baantjer 1.04 - De Cock en de Moord op het Bureau (1995) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tijdens een open dag op het politiebureau wordt een agent dood aangetroffen....
Baantjer 1.04 - De Cock en de Moord op het Bureau

Baantjer 1.04 - De Cock en de Moord op het Bureau

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1995 Duur: 45 min

Tijdens een open dag op het politiebureau wordt een agent dood aangetroffen. Iedereen is verbijsterd over de brutale moord. Een verdachte lijkt snel gevonden als De Cock en Vledder te weten komen dat een oude bekende, de zware crimineel Frederiks, op de bewuste dag op het bureau was. Maar was deze verdachte niet iets te gemakkelijk gevonden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 1.04 - De Cock en de Moord op het Bureau aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Een schokkende aflevering van de beste politieserie alle tijden! Een gewaagde keuze van de plaats delict, het politiebureau op een open dag. De verhaallijn vraagt om heel veel spanning en dynamiek en in deze aflevering zit dat zeker. Ook de grappige buien van de hoofdcommandant zijn duidelijk aanwezig en de dynamiek tussen hem en de Cock wordt erg leuk gespeeld en neergezet. Een absolute aanrader. Leuk voor op een spannende zaterdagavond.
loading