Baantjer 1.03 - De Cock en de Moord in het Kremlin (1995) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In homodiscotheek 'Kremlin' is de bierpomp leeg. De barkeeper maakt...
Baantjer 1.03 - De Cock en de Moord in het Kremlin

Baantjer 1.03 - De Cock en de Moord in het Kremlin

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1995 Duur: 44 min

In homodiscotheek 'Kremlin' is de bierpomp leeg. De barkeeper maakt het luik naar de kelder open om een nieuw vat te halen; hij slaakt een gil. Onderaan de trap ligt in verwrongen houding het lijk van een jongeman.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 1.03 - De Cock en de Moord in het Kremlin aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
De serie Baantjer is een absolute must-see en deze aflevering levert daar wel degelijk zijn goede bijdrage aan. Deze aflevering is in een begin wat lastig te volgen misschien, maar even volhouden, want de puzzelstukjes vallen langzaam op zijn plek. De sfeer in deze aflevering is leuk gekozen en past perfect in de Amsterdamse scène. Erg leuk om te zien in deze aflevering is de Hollandse nuchterheid waarmee de Cock naar dit soort situaties kijkt en objectief blijft, een mooi stukje acteerwerk. Zeker een leuke aflevering, Baantjer-fans deze moet je niet missen!
loading