Baantjer 1.02 - De Cock en de Moord op de Moordenaar (1995) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een oude man toont De Cock en Vledder het ingemetselde lijk van zijn...
Baantjer 1.02 - De Cock en de Moord op de Moordenaar

Baantjer 1.02 - De Cock en de Moord op de Moordenaar

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1995 Duur: 47 min

Een oude man toont De Cock en Vledder het ingemetselde lijk van zijn buurjongen. De oude man heeft de jongen negentien jaar geleden gewurgd, omdat hij zijn dochter zou hebben verkracht. De Cock voelt zich niet prettig, omdat de moord verjaard is. De volgende dag wordt de oude man zelf dood aangetroffen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 1.02 - De Cock en de Moord op de Moordenaar aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Deze aflevering van de serie is erg mooi, het verhaal heeft een hele spannende wending en vanaf het begin denk je te weten wie het heeft gedaan, maar het zal je nog verbazen wie de echte dader is.
De karakters komen weer mooi uit de verf en de typetjes zijn weer erg mooi neergezet. een erg leuke serie met volop goede verhaallijnen, maar deze aflevering verbaasde mij toch enorm, zeker een aanrader om eens te kijken op een spannende zaterdagavond.
loading