Copper 1.10 - A Vast and Fiendish Plot (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 25 november, 1864. In een race tegen de klok probeert Corcoran zichzelf en New York City...
Copper 1.10 - A Vast and Fiendish Plot

Copper 1.10 - A Vast and Fiendish Plot

Series Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 42 min

25 november, 1864. In een race tegen de klok probeert Corcoran zichzelf en New York City van de ondergang te redden. Met hulp van Robert Morehouse, Eva Heissen en de politiemannen van Precinct 6, bereidt hij zich voor op het grootste gevecht sinds de beruchte Draft Riots. Dr. Matthew Freeman moet een moeilijke beslissing nemen wanneer zijn vrouw Sara haar lot in eigen handen neemt en zo haar gezin in gevaar brengt. Morehouse ontdekt hoe zijn vader betrokken is bij zijn nieuwe zakenpartners. Omdat de tijd dringt en hij geen andere opties heeft, wendt hij zich tot de enige persoon die hij kan vertrouwen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Copper 1.10 - A Vast and Fiendish Plot aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading