Copper 1.08 - Better Times Are Coming (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 8 november, 1864. Tijdens de verkiezingen in New York City wordt een nieuwe moord gepleegd...
Copper 1.08 - Better Times Are Coming

Copper 1.08 - Better Times Are Coming

Series Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 42 min

8 november, 1864. Tijdens de verkiezingen in New York City wordt een nieuwe moord gepleegd in Precinct 6. De spanningen lopen hoog op en Maguire neemt het recht in eigen handen, waardoor Corcoran in een lastig parket terechtkomt. In Carmansville heeft Dr. Matthew Freeman de grootste moeite zijn praktijk te behouden terwijl hij zorgt voor zijn zieke vrouw Sara. Robert Morehouse' nieuwe zakenpartners blijken machtiger te zijn dan hij zich aanvankelijk had gerealiseerd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Copper 1.08 - Better Times Are Coming aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
De levens van rechercheur Corcoran, de kleine Annie en de arts Dr.Freeman raken steeds meer in een stroomversnelling. Lincoln wint de presidentsverkiezingen; dit kan grote gevolgen hebben voor de Ierse bevolking en de vrije slaven in New York. Er leeft angst voor aanslagen en lynchpartijen; de armoede is alomtegenwoordig en vele mannen vechten om het minste geringste. Gevoelige aflevering; ik geef een ruime 7.
loading