Copper 1.07 - The Hudson River School (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 18 oktober, 1864. Corcoran vraagt zich af of hij de juiste beslissing nam aangaande Annie....
Copper 1.07 - The Hudson River School

Copper 1.07 - The Hudson River School

Series Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 42 min

18 oktober, 1864. Corcoran vraagt zich af of hij de juiste beslissing nam aangaande Annie. De aankomst van rijke families in New York biedt Robert Morehouse een unieke kans op zakelijk gebied. Terwijl hij zijn opties weegt, mengt hij zich onbedoeld in het privéleven van anderen. Ondertussen vraagt de vrouw van rechercheur O'Brien aan haar man of hij het gerucht wilt onderzoeken dat New York City groot gevaar loopt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Copper 1.07 - The Hudson River School aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Aflevering waarin de politieke gedachtegoed over de Noord-Zuid oorlog bedreigend begint te worden voor vrije negers in New York en waarin politici elkaar ontmoeten in het bordeel. De meisjes-van-plezier zijn chique gekleed in lange japonnen en hoeden met veren. Visueel een aardige historische detectiveserie, waarin de realiteit van het armoedige leven van gewone mensen gevisualiseerd wordt; kinderen en volwassenen kunnen overleven door sluwheid en slimheid. Qua sfeertekening is de serie enigszins te vergelijken met de Britse serie Sherlock.
Ik geef een 7 voor de opbouw van het verhaal, de acteurs en de sfeertekening van het jaar 1864.
loading