Copper 1.06 - Arsenic and Old Cake (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 16 oktober, 1864. Corcoran en O'Brien moeten een bizarre dubbele moord oplossen. Terwijl...
Copper 1.06 - Arsenic and Old Cake

Copper 1.06 - Arsenic and Old Cake

Series Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 42 min

16 oktober, 1864. Corcoran en O'Brien moeten een bizarre dubbele moord oplossen. Terwijl de rechercheurs het bewijs in ogenschouw nemen, komen affaires en misleidingen boven tafel die duiden op een wraakactie die verkeerd uitpakte. In Five Points maakt iedereen zich op voor de bokswedstrijd tussen Jasper Longfield en 'Irish' Jake McGinnis. Maar tijdens de wedstrijd blijkt dat hier meer op het spel staat dan de twee boksers konden vermoeden. Terwijl de spanning oploopt, wordt Robert Morehouse gedwongen een beslissing te nemen die grote invloed heeft op de veiligheid in Five Points.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Copper 1.06 - Arsenic and Old Cake aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Aardige aflevering van de politieserie Copper, waarin een spannend gevecht tussen een zwarte bokser tegen een Ierse bokser centraal staat. Ook vindt er weer een moord plaats, die dient te worden opgelost door de politieman Corcoran en zijn adjudant.
De serie zet een rauw sfeerbeeld neer van een samenleving o.a. Ierse immigranten, ex-slaven, prostituees in het New York van 1864. Aanbevolen voor liefhebbers van Britse detectives, zoals b.v. Sherlock. Ik geef deze aflevering een 7.
loading