Copper 1.05 - La Tempete (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 11 oktober, 1864. Rechercheurs Maguire en O'Brien zijn een bende op het spoor die de rijkste...
Copper 1.05 - La Tempete

Copper 1.05 - La Tempete

Series Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 42 min

11 oktober, 1864. Rechercheurs Maguire en O'Brien zijn een bende op het spoor die de rijkste families in New York City willen beroven. Aan Corcoran de taak om de bezoekers van een chique gala te beschermen, maar daarbij mag hij Norbert Morehouse en Elizabeth Haverford niet tot last zijn. Terwijl de politie zich voorbereidt op het gala schokt Maguire zijn collega's met een belangrijke mededeling. Ondertussen traint Marcus Freeman zijn protégé Jasper Longfield voor het gevecht tegen 'Irish' Jake McGinnis.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Copper 1.05 - La Tempete aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Sfeervolle aflevering, waarin de kleine Annie, in aflevering 1 gered uit de kindprostitutie, een kleine intrigante blijkt te zijn. Alle personages komen steeds meer uit de verf; ook de wereld van de rijken versus de arme Ieren wordt steeds contrastrijker. Voorlopig kan het verhaal nog verder uitgediept worden en wil je graag de volgende aflevering bekijken. Ik geef een 8.
loading