Copper 1.04 - The Empty Locket (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 2 oktober, 1864. Corcoran ontdekt nieuw bewijs in de mysterieuze dood van zijn dochter en de...
Copper 1.04 - The Empty Locket

Copper 1.04 - The Empty Locket

Series Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 42 min

2 oktober, 1864. Corcoran ontdekt nieuw bewijs in de mysterieuze dood van zijn dochter en de verdwijning van zijn vrouw. Het nieuwe spoor leidt verrassend genoeg naar een andere moordzaak, die van een van de beruchtste vrouwen van Five Points. Ondertussen heeft Dr. Matthew Freeman zijn eigen problemen. Zijn oom, een ex-bokser, gebruikt zijn vrienden om een terugkeer naar de ring te bewerkstelligen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Copper 1.04 - The Empty Locket aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Tamelijk heftige aflevering, waarin rechercheur Corcoran met zijn partner verder spit naar een verdwijning en moord uit het verleden. Deze aflevering staat niet op zichzelf en zal worden vervolgd in deel 5. Alle acteurs spelen goed en de dialogen zijn vloeiend en naturel. Mooi gemaakte historische detectiveserie. Nu gauw kijken naar deel 5.
loading