Copper 1.03 - In the Hands of an Angry God (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 26 september, 1864. De spanningen in Five Points lopen hoog op wanneer het lichaam van...
Copper 1.03 - In the Hands of an Angry God

Copper 1.03 - In the Hands of an Angry God

Series Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 42 min

26 september, 1864. De spanningen in Five Points lopen hoog op wanneer het lichaam van een vermoorde Ier wordt gevonden. Hij blijkt te zijn opgehangen. Alles wijst erop dat een zwarte dominee de dader is, maar Corcoran heeft twijfels. De inwoners van New York roepen op tot wraak. In een race tegen de klok proberen Corcoran en Dr. Freeman de zaak op te lossen. Ondertussen maakt de familie Morehouse misbruik van de situatie door stukken land op te kopen in Five Points.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Copper 1.03 - In the Hands of an Angry God aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
In deze 3e aflevering komt het personage inspecteur van politie steeds meer tot ontwikkeling. Er wordt een blanke man gevonden, die lijkt te zijn gedood door een wraakzuchtige zwarte man; in aanleg een duidelijke reden voor rassenrellen. De serie geeft een opmerkelijke kijk op de kloof tussen zwarte en blanke mensen tijdens de 19e eeuw. Goede serie, aanbevolen voor liefhebbers van detectiveseries. Ik geef een 8, omdat de serie zo mooi gemaakt is.
loading