Copper 1.02 - Husbands and Fathers (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 21 september, 1864. Corcoran wordt op het spoor gezet van een tipgever die informatie zou...
Copper 1.02 - Husbands and Fathers

Copper 1.02 - Husbands and Fathers

Series Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 42 min

21 september, 1864. Corcoran wordt op het spoor gezet van een tipgever die informatie zou hebben over de verdwijning van zijn vrouw. Wat Corcoran vervolgens te weten komt, roept alleen meer vragen op. Ondertussen moet hij proberen om Annie Reilly in veiligheid te brengen. Zij wordt achtervolgd door misdadigers die het meisje willen uitbuiten. In Uptown Manhattan probeert Robert Morehouse bij zijn vader in de gratie te komen. Zijn vader, Norbert Morehouse, heeft zichzelf ten doel gesteld heel Five Points in handen te krijgen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Copper 1.02 - Husbands and Fathers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Historische, soms rauwe politiefilm, die afspeelt in 1864 en waarin het recherchewerk qua oplossen van misdaden nog in de (corrupte) kinderschoenen staat. Het verhaal speelt zich af in het Ierse deel van New York ten tijde van Noord-Zuid oorlog in Amerika. Er speelt een zwarte dokter in mee, die de rol van crime investigator vervult. Hij is een 'vrij man', zijn naam is dan ook Freeman en hij mag dan wel arts zijn, maar moet toch op z'n tellen passen voor racistische aanvallen. Allemaal ingrediënten voor een rauwe politieserie, maar wel met een duidelijke moraal voor burgerlijk recht en onrecht.
Dit 2e deel was de afronding van het verhaal, dat begon in deel 1.
Mooi gecast, goed gespeeld en fraai verfilmd in sepia-tinten. Ik vond de beide afleveringen een 8 waard.
loading