Baantjer 1.01 - De Cock en de Motorclubmoord (1995) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de IJ-tunnel wordt 's nachts een motorrijder vermoord. Uit bloedonderzoek...
Baantjer 1.01 - De Cock en de Motorclubmoord

Baantjer 1.01 - De Cock en de Motorclubmoord

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1995 Duur: 40 min

In de IJ-tunnel wordt 's nachts een motorrijder vermoord. Uit bloedonderzoek blijkt dat het slachtoffer, Patrick, niet alleen cocaïne vervoerde, maar zelf ook gebruikte. In het clubhuis van de motorclub ontmoeten De Cock en Vledder Rens en Marina. Rens was het grote voorbeeld van Patrick en Marina (Patricks ex-liefje). Beiden zijn ze verdacht, maar ook Helmut, de eigenaar van de coffeeshop, had zo zijn redenen om Patrick kwijt te raken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 1.01 - De Cock en de Motorclubmoord aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Erg goede serie waarbij de wijsheid van de Cock en de speelsheid van Vledder een erg leuke combinatie zijn. Deze aflevering is erg leuk, maar duidelijk 1 van de eerste. De verhaallijn is nog niet direct heel ingewikkeld. Ook Keizer heeft in deze aflevering nog een vrij knullig imago, terwijl dit later zeker gaat veranderen.
loading