Club van Sinterklaas en het Geheim van de Speelgoeddokter (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vlak voor 5 december verdwijnt Sinterklaas op mysterieuze wijze uit het...
Club van Sinterklaas en het Geheim van de Speelgoeddokter

Club van Sinterklaas en het Geheim van de Speelgoeddokter

Kids Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 7 min

Vlak voor 5 december verdwijnt Sinterklaas op mysterieuze wijze uit het kasteel. De Pieten van de Club begrijpen er niets van en worden ongerust. Als Sinterklaas even later vanzelf weer opduikt, zegt hij onaardige dingen en gedraagt hij zich vreemd. Wat is er met Sinterklaas gebeurd? En wat deed die Speelgoeddokter op het kasteel? Het zijn Mees en zijn buurmeisje Katja die ontdekken wat er met Sinterklaas aan de hand is en wat het geheim is van de eigenaardige Speelgoeddokter. Pakjesavond loopt gevaar en ze moeten zo snel mogelijk de Pieten van De Club van Sinterklaas waarschuwen! Gaat het de Club Pieten, Mees en Katja lukken tijdig de Speelgoeddokter te ontmaskeren? Slagen zij erin Pakjesavond dit jaar toch nog door te laten gaan?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Club van Sinterklaas en het Geheim van de Speelgoeddokter aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading