Les Beaux Jours (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Eindelijk kan Caroline met pensioen. Een nieuw leven ligt voor haar: tijd om voor haar kinderen te zorgen, voor...
Les Beaux Jours

Les Beaux Jours

Komedie Drama
Taal: Frans Jaar: 2013 Duur: 1 u 30 min

Eindelijk kan Caroline met pensioen. Een nieuw leven ligt voor haar: tijd om voor haar kinderen te zorgen, voor haar echtgenoot en bovenal voor zichzelf. Ze leert echter al snel dat deze nieuwe vrijheid synoniem staat voor verveling en leegheid. Vooral wanneer ze als verjaardagscadeau een lidmaatschapskaart voor een seniorenclub krijgt. Aanvankelijk met tegenzin besluit ze toch om er heen te gaan. En vreemd genoeg ontmoet ze er fantastische mensen, met name een jonge leraar in computerwetenschappen, die helemaal niet ongevoelig is voor haar charmes. Caroline zal gaandeweg opnieuw de controle over haar leven nemen en een tweede jeugd beleven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Les Beaux Jours aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading