Bit 1.17 - Ambysje n Fryslan deel 2 (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Joop wordt door de geest van Ate geleid naar de erfafscheiding. Er volgt een heftig gevecht...
Bit 1.17 - Ambysje n Fryslan deel 2

Bit 1.17 - Ambysje n Fryslan deel 2

Series Nederlandstalig Drama
Taal: Fries Jaar: 2008 Duur: 23 min

Joop wordt door de geest van Ate geleid naar de erfafscheiding. Er volgt een heftig gevecht met fatale gevolgen. Femke neemt Erik weer mee uit het ziekenhuis, hij laat haar een belangrijk brief zien en belooft zijn leven te beteren. Tjitse verkondigt zijn mening over Renske haar plannen. Terwijl Hidde een paard beslaat krijgt hij onverwacht positief nieuws. Menno is helemaal van slag en dan overdondert zijn moeder Annemarie hem met een groot geheim. Renske neemt afscheid van iedereen en haar geliefde Friesland om naar Italië te gaan. Is er niets meer wat haar tegenhoudt om te gaan, of toch wel?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bit 1.17 - Ambysje n Fryslan deel 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Wel een aardige Nederlands/Friese serie. De sterke vijandigheid tussen 2 families vond ik wel erg over de top. Verder weinig echte diepgang over hoe het paardenmeisje zich ontwikkelde in het trainen van paarden. Dat had het verhaal wel interessanter kunnen maken. Hier werd mij te weinig aandacht aan besteed. Ook aan de eigenschappen van de verschillende karakters ontbrak het veelal. Wat ik leuk vond, was de bijkomstigheid van overledenen en de invloed die deze hadden in het verhaal.
loading