Hello I Must Be Going (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De vooruitzichten van de gescheiden Amy Minsky zijn niet best wanneer ze op 35-jarige leeftijd weer bij haar...
Hello I Must Be Going

Hello I Must Be Going

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 30 min

De vooruitzichten van de gescheiden Amy Minsky zijn niet best wanneer ze op 35-jarige leeftijd weer bij haar ouders intrekt. Daarbij begint ze door alle goedbedoelde adviezen haar geduld aardig te verliezen. Maar dan ontmoet ze een jongen die net op tijd haar zelfvertrouwen weer tot leven weet te brengen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hello I Must Be Going aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Een gescheiden vrouw van 35 en een jongen van negentien worden verliefd. Hun relatie kan verstrekkende gevolgen hebben voor haar gehele familie, dus het moet allemaal in het diepste geheim. Geen al te diep verhaal, maar wel een lekkere zwijmelfilm over een verboden liefde. Een heerlijke film om je hoofd lekker leeg te maken, en liggend op de bank op een regenachtige zondagmiddag naar te kijken

Reviews

Sandra
Een feel good movie met weinig diepgang. De acteerprestaties zijn niet geweldig en de verhaallijnen niet volledig en soms langdradig. Alles blijft in de film een beetje op de vlakte. De trailer gaf een ander beeld van de film waardoor ik hem heb gehuurd. Wel een fijne film om gedachteloos een avond op de bank te hangen.
loading