Copper 1.01 - Surviving Death (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 17 september, 1864. New York City heeft net de historische Draft Riots achter de rug. In Five...
Copper 1.01 - Surviving Death

Copper 1.01 - Surviving Death

Series Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 42 min

17 september, 1864. New York City heeft net de historische Draft Riots achter de rug. In Five Points, de smerigste en gevaarlijkste achterbuurt van het land, wordt een jong meisje vermoord gevonden. Rechercheur Kevin Corcoran werkt bij Precinct 6 van de New York City Police Department en krijgt de zaak toegewezen. Hij heeft bedenkingen bij het onderzoeken van een moordzaak zo dicht bij huis. Maar samen met zijn collega's en een oude vriend, Dr. Matthew Freeman, begint Corcoran de jacht op de kindermoordenaar. De zaak brengt hem van Five Points naar de kapitale villa's van Uptown Manhattan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Copper 1.01 - Surviving Death aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Goede 1e aflevering, waarin de kijker kennis maakt met de misdadige en corrupte samenleving in het New York van 1864, toen vele Europeanen emigreerden naar het land van belofte, the U.S.A. De Noord-Zuidoorlog is nog niet beslecht; die verhaallijn wordt misschien later in de serie uitgewerkt.
Door de welig tierende misdaad, komt het politie- en recherchewerk langzaam op gang. Boeiende serie, die een kijkje biedt in de harde wereld van de immigranten vol honger, drank en corruptie. Mooi verfilmd. Dit 1e wat rauwe verhaal, wordt vervolgd en afgesloten in deel 2 van de serie.
Aanbevolen voor een breed publiek.
loading