Only God Forgives (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Julian en zijn broer Billy runnen een boksclub in Bangkok, welke dient als dekmantel voor een drugsoperatie....
Only God Forgives

Only God Forgives

Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 26 min

Julian en zijn broer Billy runnen een boksclub in Bangkok, welke dient als dekmantel voor een drugsoperatie. Wanneer Billy vermoord wordt, komt hun moeder Jenna naar Bangkok en zint op wraak. Julian gaat op zoek naar de moordenaar en komt terecht in een bloederige spiraal van woede, verraad en wraak. Uiteindelijk moet hij het opnemen tegen een beruchte Thaise agent, die ook wel 'Engel van Wraak' wordt genoemd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Only God Forgives aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Bij vlagen geniale ongemakkelijke situaties tussen de hoofdpersonages. Verder een verhaal van over de top geweld tussen mensen die op basis van wraak handelen. De drukkende sfeer en mooie filmische beelden maken het wel de moeite waard. Net als andere films van regisseur Nicolas Winding Refn bleef ik geboeid kijken. Maar aan het einde, net als bij veel van zijn andere films, bleef ik altijd met vragen zitten. Maar dat is waarschijnlijk juist zijn bedoeling. Een aanrader voor de liefhebber van het grovere art house-genre.

Reviews

Anoniem
Dit is denk ik de meest slechte film die ik in de afgelopen tijd gezien heb. Er is totaal geen spanning, actie of iets te bekennen. Ook vallen er echt continu ongemakkelijke stiltes in de film, misschien dat het de bedoeling was dat het hierdoor spannend werd maar vond het persoonlijk eerder slaapverwekkend! Het enige positieve puntje wat er aan deze film is, is de acteur Ryan Gossling. Voor de rest zou ik deze film echt aan niemand adviseren!
Anoniem
Een erg aparte en rare film. Ik heb de hele film zitten wachten tot het los kwam. Wat niet gebeurde. Maar de film was te intrigerend om uit te zetten. Het is een beetje een film gemaakt op basis van een stomme film. Als er in de hele film 10000 woorden gesproken wordt is het echt veel. De cast met Ryan Gossling, toch niet de minste, maakt de film niet beter en de verwachting was bij het lezen erg hoog. Jammer!
Sander
Wat een waardeloze film, als je een half uur niet oplet mis je niks...
loading