Epic Nederlands gesproken (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Na het overlijden van haar moeder gaat Mary Katherine bij haar vader, een prettig...
Epic (NL)

Epic (NL)

Animatie Avontuur Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 39 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Na het overlijden van haar moeder gaat Mary Katherine bij haar vader, een prettig gestoorde professor, wonen. Plotseling komt ze terecht in een mysterieuze wereld die verstopt zit in het bos. Al snel raakt ze bevriend met de 'blad-mannen' en samen gaan ze de strijd aan om het bos te beschermen. Epic is een magisch avontuur voor de hele familie met indrukwekkende beelden en spannende gebeurtenissen. Van de makers van Ice Age en Rio.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Epic (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Nicole
'Epic' een geweldige animatiefilm. Hartstikke leuke film voor de hele familie. De animatiefiguren en de filmset zien er schitterend uit. De regisseur heeft alles perfect op film gezet. De film is grappig, spannend en de animatiefiguren zijn erg goed en leuk bedacht, net zoals de verhaallijn. Ik heb me geamuseerd van begin tot het einde, nogmaals een geweldige film, die wat mij betreft gezien moet worden, Top!

Reviews

Anoniem
Het is een leuke film, ik ben al wat ouder en daardoor is hij leuk ook om met de kleinkinderen te kijken. Leuk verhaal en af en toe verrassend. Aanbeveling voor kinderen en oma's en opa's.
Anoniem
Gewoon leuke film, had er iets meer van verwacht.
Anoniem
Leuk
Anoniem
Erg leuke familiefilm. Goed te volgen verhaal voor jong en oud.
Anoniem
Superleuk
Anoniem
Heel mooi gemaakt, lust voor het oog. Fijn verhaal en grappige bijfiguren.
Anoniem
Zo een leuke animatiefilm om te zien. Leuk verhaal maar ook hele leuke komische momenten zitten erin.
Anoniem
Het is een superleuke film. Mijn klas lag vaak in een deuk van het lachen.
Shirley
MK of Emmie, gaat bij haar vader logeren. Haar vader is een beetje zonderling, want hij gelooft in kleine wezentjes. Door een ontmoeting met de koningin van het bladervolk ziet Emmie in dat haar vader gelijk had. Ze beleeft een geweldig avontuur.
Leuke familiefilm. Lekker spannend en er is actie en avontuur. Kijken dus...
Anoniem
Heel leuk. Mijn popcorn viel om van het lachen. Mijn broertje was bij verschillende momenten opgepropt als een bal, hij vond het zo spannend, hij kon er zijn ogen niet van afhouden. Wat een film. Ik raad hem iedereen aan, een superfilm.
Anoniem
Leuk en m'n neefje vond het super
Anoniem
Ik had hem al een keer gezien, maar het is en blijft een geweldige film.
loading