Hannibal 1.13 - Savoureux (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Will Graham begint langzaam zijn verstand te verliezen. Hij kan realiteit en hallucinatie niet meer uit...
Hannibal 1.13 - Savoureux

Hannibal 1.13 - Savoureux

Series Thriller Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 41 min

Will Graham begint langzaam zijn verstand te verliezen. Hij kan realiteit en hallucinatie niet meer uit elkaar houden. Gezien de verdwijning van Abigail en het feit dat Will de laatste was die met haar gezien is, kan Jack Crawford niet anders dan zijn voormalige partner arresteren op verdenking van de moord op Abigail. Zelfs nu Will gearresteerd is, blijft Hannibal Lecter hem manipuleren. Lecter weet Jack er zelfs van te overtuigen dat Will tijdens zijn psychotische episodes de copycat-moorden heeft gepleegd. Maar ook al is Will gek aan het worden, ergens binnenin zit nog steeds die briljante geest. Kan hij zijn onschuld bewijzen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hannibal 1.13 - Savoureux aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Slotaflevering van de psychologische politieserie, gebaseerd op het personage Hannibal Lector, de seriemoordenaar. De jonge FBI-profiler Will Graham wordt steeds meer een puppet-on-a-string en afhankelijk van Hannibal, die iederéén verregaand manipuleert.
In deze aflevering speelt psychologie van de manipulatie de hoofdrol.
Het wordt afwachten hoe het verder gaat in seizoen 2. Ik geef een 8, vooral voor het sublieme acteerwerk van Mads Mikkelsen als Hannibal.
loading