Hannibal 1.07 - Sorbet (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Is de Chesapeake Ripper terug? Het lijkt er wel op: er is een nieuw slachtoffer gevonden in de badkuip van...
Hannibal 1.07 - Sorbet

Hannibal 1.07 - Sorbet

Series Thriller Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 41 min

Is de Chesapeake Ripper terug? Het lijkt er wel op: er is een nieuw slachtoffer gevonden in de badkuip van een motelkamer. Will en Jack onderzoeken de bloederige plaats delict. Will verplaatst zich in de moordenaar en concludeert dat dit het werk is van een imitator. En niet eens zo'n goede! De overeenkomst tussen de moorden van de Chesapeake Ripper is dat de organen met chirurgische precisie uit de lichamen werden gesneden. Dit lijkt meer het werk van een slager! Zijn er soms twee Rippers daarbuiten? En zouden ze elkaar kennen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hannibal 1.07 - Sorbet aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Opnieuw wordt Dr. Lector ingeschakeld om een seriemoordenaar mee te helpen pakken, die organen wegneemt bij zijn slachtoffers. Dr. Lector is in deze aflevering meer dan ooit charmant in de omgang en een fabuleuze kok van culinaire hoogstandjes. Ook maakt hij zichzelf steeds meer onmisbaar voor de FBI-profiler. Tamelijk rustige aflevering in vergelijking met deel 6. Ik geef deze aflevering weer een 8.
loading