Hannibal 1.08 - Fromage (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een man wordt dood aangetroffen in een concerthal. Een deel van een cello is in zijn keel gepropt. Will en...
Hannibal 1.08 - Fromage

Hannibal 1.08 - Fromage

Series Thriller Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 41 min

Een man wordt dood aangetroffen in een concerthal. Een deel van een cello is in zijn keel gepropt. Will en Jack onderzoeken de zaak. Will probeert zich te verplaatsen in de gedachten van de moordenaar en vermoedt dat de killer zijn slachtoffer wilde 'bespelen' als een muziekinstrument. Via een van zijn patiënten komt Hannibal Lecter als eerste achter de identiteit van de moordenaar. Maar in plaats van Will op de hoogte te brengen, begint Lecter een duivels spelletje te spelen met de moordenaar.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hannibal 1.08 - Fromage aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Heftig vervolg op deel 7, waarin Hannibal steeds meer empathie voelt voor Wil Graham, de jonge profiler van de FBI, wiens wereld wordt geteisterd en bepaald door de meest curieuze wrede seriemoordenaars. Ik vond dit een afwisselende aflevering: soms gevoelig, soms wreed, soms heftige gevechtsscènes.
Al met al een 8 waard, vooral voor Mads Mikkelsen als Hannibal.
loading