Hannibal 1.06 - Entree (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een psychiatrische instelling is een patiënt uitgebroken. Hij heeft een verpleegster vermoord, op een...
Hannibal 1.06 - Entree

Hannibal 1.06 - Entree

Series Thriller Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 41 min

In een psychiatrische instelling is een patiënt uitgebroken. Hij heeft een verpleegster vermoord, op een manier die sterk doet denken aan de Chesapeake Ripper, een seriemoordenaar die twee jaar geleden zijn laatste slachtoffers maakte. Zou dit dan toch de beruchte seriemoordenaar zijn? Will denkt van niet. Crawford denkt terug aan Miriam Lass, de FBI-agente die spoorloos verdween tijdens de klopjacht op de Chesapeake Ripper. Terwijl Will zich vastbijt in de zaak, wordt Crawford letterlijk geconfronteerd met een geest uit het verleden. 's Nachts gaat zijn telefoon: het is Miriam Lass die om hulp smeekt!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hannibal 1.06 - Entree aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zeer wrede aflevering, waarin de profilers van de FBI opnieuw op zoek gaan naar een beruchte seriemoordenaar. Tussendoor speelt het persoonlijke leven van deze profilers steeds meer rol in de serie en wordt het personage Dr. Lector steeds manipulatiever. De serie blijft intrigeren en sleept de kijker steeds verder het verhaal.
Goede serie, spannend, soms griezelig en wreed. Niet geschikt voor jonger dan 16 jaar.
Ik geef deze aflevering weer een 8.
loading