Hannibal 1.04 - Oeuf (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee gezinnen worden uitgemoord. Het enige verband tussen de twee zaken is dat uit beide gezinnen ooit een...
Hannibal 1.04 - Oeuf

Hannibal 1.04 - Oeuf

Series Thriller Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 41 min

Twee gezinnen worden uitgemoord. Het enige verband tussen de twee zaken is dat uit beide gezinnen ooit een kind werd vermist. Graham concludeert dat de kinderen zijn ontvoerd en gehersenspoeld en dat ze door hun nieuwe 'ouders' zijn aangezet tot het vermoorden van hun oude familie. Graham vermoedt dat het niet bij twee gezinnen blijft. Samen met zijn collega's zet hij alles op alles om de aanstichter van de moorden te stoppen. Ondertussen probeert Lecter in het ziekenhuis de zorg voor Abigail op zich te nemen. Maar met welke bedoelingen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hannibal 1.04 - Oeuf aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Spannend deel uit de serie, waarin gehersenspoelde kinderen een hoofdrol spelen in moordpartijen.
Ik vond deze aflevering spannend, maar het verhaal een beetje minder overtuigend dan de vorige spectaculaire afleveringen.
Toch de moeite waard om te bekijken i.v.m. de rode draad die door de serie loopt over dr. Hannibal Lector. Hij speelt door de afleveringen heen een zeer intrigerende rol.
Ik geef deze aflevering een 7.
loading