DisOrientation (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Finn is de eeuwige zittenblijver. Favoriete vakken: chemie (met name distillaten en drugs), biologie (meiden) en...
DisOrientation

DisOrientation

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 17 min

Finn is de eeuwige zittenblijver. Favoriete vakken: chemie (met name distillaten en drugs), biologie (meiden) en muziek (luid en ruig). Toby is zijn absolute tegenpool, een 15-jarige genie dat halverwege de middelbare school naar de universiteit mocht doorstromen. Je raadt het al. Kamergenoten! Al snel ondekt Toby dat een leven vol seks, drugs en rock en roll nog zo slecht niet is. Maar dan komt Finn plots zelf in de problemen, raakt zijn vriendin kwijt en dreigt ook nog eens van school gegooid te worden, tenzij hij allemaal tienen haalt. Tijd om de rollen om te draaien!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om DisOrientation aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Larry
De film viel mij wat tegen. Waar het op neerkomt is dat er steeds op één en dezelfde locatie een bruiloft plaatsvindt. De verhaallijn is dan wel net iets anders van elk huwelijk. Jan Kooijman speelt zijn rol wel weer goed. Voor een zondagmiddag is deze film best aan te raden. Ook de andere acteurs spelen hun rol goed, alleen dus beetje saai verhaal.
loading