Thunderstruck (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NBA superstar Kevin Durant speelt zichzelf in deze film voor het hele gezin. Wanneer Brian plots even goed basketbal...
Thunderstruck

Thunderstruck

Familie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 30 min

NBA superstar Kevin Durant speelt zichzelf in deze film voor het hele gezin. Wanneer Brian plots even goed basketbal gaat spelen als zijn held, Kevin Durant, wordt hij de sterspeler van zijn high school team... terwijl Durant er zelf natuurlijk niets meer van bakt. Maar met de play-offs voor de deur leert Brian dat echte winnaars van hun eigen kracht uit gaan en doet hij er alles aan om zijn held net op tijd een catastrofaal seizoenseinde te besparen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Thunderstruck aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Superleuk!

Reviews

Anoniem
Dit is zeker een hele erge leuke familiefilm. Kun je rustig met het hele gezin kijken. En helemaal als je van basketbal houdt net als ik zelf :)
En ook de NBA een beetje volgt en kent. Supergaaf dat er echt goede NBA-sterren en clubs mee werken aan zo een film. Gewoon kijken dus.
loading