Stand Up Guys (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als Val na 28 jaar vrijkomt, wordt hij opgehaald door ex-partner in crime Doc. Val is na jaren van opsluiting klaar...
Stand Up Guys

Stand Up Guys

Actie Misdaad Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 31 min

Als Val na 28 jaar vrijkomt, wordt hij opgehaald door ex-partner in crime Doc. Val is na jaren van opsluiting klaar om de boel eens goed op stelten te zetten. Na een wilde nacht met veel drank, mooie vrouwen, autodiefstal en het omzeilen van de politie, komt Val erachter dat Doc is ingehuurd om hem te vermoorden...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Stand Up Guys aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Wat een geweldige film! Een topper! Kan ook niet anders met Al Pacino en Christopher Walken. Ze dragen de film en het verhaal met verve! Maar dat komt ook door een uitstekende scriptschrijver/ster en de regisseur. Een mix van nostalgie, nog een keer vlammen, op meerdere manieren gebracht, maar met een zelfspot en humor van de hoofdrol spelers en heel genuanceerd neergezet, nergens overdreven. Geenszins slaapverwekkend, mooi en boeiend en onderhoudend verhaal. Maffiamaatjes die elkaar weer vinden en de ervaringen die ze in hun lange leven hebben opgedaan in wijsheid en liefde kunnen omzetten en accepteren dat hun leven zo is, zoals het is. Het einde deed me een beetje denken aan Butch Cassidy and the Sundance Kid met Robert Redford en Paul Newman in hun jonge jaren gemaakt.

Reviews

Anoniem
Goede film
Anoniem
Een bijzonder geestige en spannende film, met fantastische acteurs! Goeie teksten en prima spel. Echt de sterren waard!
En met een verrassend einde. Voor mij 4 sterren!
Anoniem
Absoluut een aanrader! Mooi, goed verhaal met veel gemengde emoties en humor.
Anoniem
Lekkere wegkijk film. Klasse acteerwerk van de heren Al Pacino en Christopher Walken. Misschien ook door het goede script en regie, maar de timing en dialogen zijn op momenten echt bevrijdend goed. Een aanrader. Zeker voor wise guy movie fans, maar ook voor de liefhebbers van een beter levensdrama. Iedere echte filmliefhebber zal ervan genieten.
Anoniem
Een heel erg mooie en goede film. Er zit gewoon maar een verhaal in en dat is we willen leven!!! En hoe. Aan het einde blijkt dat vriendschap alles overwint! Een erg goede cast en een wederom toprol voor Al Pacino, wat is dat toch een eigenzinnige man en wat is hij toch goed te casten voor sommige films. Dit is een film met een lach en een traan. Een zekere aanrader!!!
Mariska
Een hele leuke film. De oude bekenden spelen zoals we van hun gewend zijn, echt subliem hun rollen... Top acteerwerk. Gelukkig totaal niet in het genre van de film The Expandbles, waar men zich druk maakt over dat men niet fout mag overkomen. Deze film is realistisch en een mooi eind van onze maffia-iconen.... Zeker de moeite waard om te huren.... een topfilm!!
loading