Verschrikkelijke Ikke 2 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Gru, het duivelse meesterbrein, is terug en heeft zijn leven gebeterd en drie...
Verschrikkelijke Ikke 2

Verschrikkelijke Ikke 2

Animatie Familie Komedie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 30 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Gru, het duivelse meesterbrein, is terug en heeft zijn leven gebeterd en drie kinderen geadopteerd. Samen met zijn assistent en de kinderen beleven zij een nieuw avontuur, waarbij de Minions weer voor de nodige problemen zorgen. Een paar Minions zijn aan het lanterfanten wanneer ze een geluid horen buiten. In eerste instantie blijkt het een kat te zijn die ze bang maakt, maar vervolgens worden ze ontvoerd door een mysterieuze kracht.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Verschrikkelijke Ikke 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
leuk!

Reviews

Rene
De film Verschrikkelijke Ikke deel twee is een geweldig leuke film. Echt een enorme aanrader om met je kinderen te gaan kijken. Onze kinderen van 6 (meisje) en 8 (jongen) jaar vonden hem echt te gek en hebben de film binnen een paar dagen tijd wel vier of vijf keer gekeken. En elke keer weer lagen ze in een deuk van het lachen. Overigens is het als vader of moeder ook gewoon erg leuk om mee te kijken. Ook voor de volwassen kijker zitten er namelijk hele leuke stukken in. Kortom, een aanrader voor jong en oud!
Anoniem
komische film
Anoniem
Leuke film om naar te kijken. Er komen veel grappige momenten in voor en is voor de kinderen, maar ook voor volwassenen leuk om te zien! Ik vind het echt een aanrader maar na hem een paar keer te hebben gezien wordt de film wel wat minder omdat je al weet wat er gaat gebeuren, het wordt dus minder grappig om te zien.
Anoniem
Ik vind dit een hele grappige film maar vooral de minions zijn hilarisch, de animaties zijn ook heel goed gemaakt het lijkt net of je er echt in zit ook goeie nieuwe personages vooral de vrouw maar het verhaal erachter zit ook zeker goed ik hoop dat er snel nog een film komt maar dan Verschrikkelijke Ikke 3.
Anoniem
Despicable Me 2 is misschien nog wel leuker dan deel 1. De goede soundtrack helpt daar zeker aan mee. De minions blijven ronduit hilarisch. Ook hier leuk voor kinderen én volwassenen. We vinden hem zo leuk dat we hem twee keer hebben gehuurd én daarna hebben gekocht!
Anoniem
De Minions zijn echt geweldig!
Anoniem
Erg leuke film! Heb deel 1 ook gezien en dan weet je ook wel wat meer van deze film. Mocht alleen wel wat meer actie tussen de film door in plaats van alleen aan het einde
Anoniem
Het was een leuke en vooral een grappige film boordevol leuke verrassingen. Het was ook grappig toen el macho paars werd. Het was ook leuk hoe de Minions zich zelf gedragen in het paradijs voordat ze veranderde in paarse Minions.
Ik dacht dat deel 1 al leuk was maar toen ik deel 2 zag, was ik helemaal verkocht. Het was al helemaal leuk toen de zoon van El Macho....!
Anoniem
Zeer leuk verhaal 'grappig' een mooie opvolger. Leuk voor de kids en ook zeker voor volwassen.
Anoniem
Superleuk
Anoniem
De minions waren nog leuker
Anoniem
Geweldig
Anoniem
supergrappig!
Anoniem
Heel erg mooie film, love it. Supertof. Heb net gekeken. Wow. Leuke familiefilm. Deel 1 hebben we niet gekeken, maar je snapt deel 2 wel zonder deel 1. Al raad ik wel aan om deel 1 wel te kijken met de kids. Mijn zoontje snapte niet alles omdat hij deel 1 ook niet had gezien. Grapjes in de films zijn goed gemaakt. Vooral de minions zijn echt hilarisch, geel of paars.
Anoniem
Een hele leuke film. Ik had deel een ook al gezien en die vond ik helemaal geweldig! Vooral de minions zijn heel leuk. Ook vond mijn familie Gru leuk met zijn neus en grappige stem. Ik heb me kapot gelachen met mijn familie. Van mij mag er nog wel een film van komen.
Anoniem
Humoristische film!
Anoniem
Wat een leuke film. Heb de 1e ook al gezien. Moesten toen ook al veel lachen. Ik keek het samen met m'n familie. Dit is 1 van de leukste films die ik gezien heb. Ik hoop dat er nog veel nieuwe films van Verschrikkelijke Ikke uit komen.
Anoniem
Het was een geweldige film, superveel gelachen als 23 jarige
Anoniem
Mooie film!
Anoniem
Echt een geweldige film! Als ouder meekijken was ook heel leuk. Ze hadden veel grappen ingezet die een kind niet zomaar snapt. Ik raad het zeker aan om hem te kijken! Geloof me.
Maar het minpunt was het verhaal, het had geen pakkend iets, net als deel 1.
Anoniem
Wat een geweldige leuke film. Kids waren helemaal blij na het zien van deze film. Ook verheugen ze zich op een vervolg. Vooral de kleine mannetjes zijn erg leuk en worden voortdurend door de kids nagedaan.
Anoniem
Leuke film, vooral voor de kinderen.
Anoniem
Hij was meesterlijk, kan ook niet anders want 1 was ook super. Hebben veel gelachen!!!
Anoniem
Leuke familiefilm. Deel 1 hebben we niet gekeken, maar je snapt deel 2 wel zonder deel 1. Al raad ik wel aan om deel 1 wel te kijken met de kids. Mijn zoontje snapte niet alles omdat hij deel 1 ook niet had gezien. Grapjes in de films zijn goed gemaakt. Vooral de minions zijn echt hilarisch, geel of paars.
Anoniem
Tof
Anoniem
Top
Anoniem
Ik vind de film superleuk, en ook grappig. Het is leuk voor de hele familie. Ik moest vaak lachen om grappig stukjes. Ook leuke beelden. Verschrikkelijke Ikke 1 is ook heel leuk.
Ik zou hem zo nog een keertje willen kijken.
Een echte aanrader dus hahaa
Marlieke
Ik heb deze film samen met mijn jongens van 3 en 5 gekeken. En hij is echt erg grappig! Mijn oudste zoon moest vaak lachen om de grappige stukjes uit de film. Mooie beelden, grappig verhaal! En ook voor de ouder die meekijkt. Gewoon een leuke familiefilm om lekker samen op de bank te kijken.
Anoniem
Topfilm! Supergrappig
Anoniem
lol
loading