L'Ecume des Jours (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Colin is een mooie, vriendelijke en rijke uitvinder die op een dag Chloë ontmoet en stapelverliefd op haar...
L'Ecume des Jours

L'Ecume des Jours

Drama Fantasy
Taal: Frans Jaar: 2012 Duur: 2 u 6 min

Colin is een mooie, vriendelijke en rijke uitvinder die op een dag Chloë ontmoet en stapelverliefd op haar wordt. In al hun geluk trouwen zij met elkaar. Maar op een dag wordt Chloë ziek. De dokter ontdekt wat er aan haar scheelt: er groeit een waterlelie in haar longen. De enige manier om te genezen is om haar constant te omringen met bloemen, een kostenpost die Colin al snel straatarm maakt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om L'Ecume des Jours aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Christel
Deze film is zo creatief, het tempo is niet bij te houden, en het geeft een dronken effect. Soort Willie Wortel met een onuitputtelijke bron aan ontdekkingen, alhoewel sommige dingen in het leven zich niet laten ombuigen. Althans dat denk ik, ik weet niet hoe de film afloopt. Mooie beelden, maar ook vele onsmakelijke. Ik keek enorm uit naar de film, maar ik kan de laatste 10 minuten niet meer zien. Zo verveeld dat ik er van werd, rare nasmaak heb ik er van, erg jammer! Er zaten best leuke stukjes in en de acteurs zijn aan elkaar gewaagd, maar helaas boeiden zij me niet tot het einde.
loading