Spartacus: War Of The Damned 3.01 - Enemies of Rome (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Spartacus blijft zijn formidabele leger uitbouwen en is de Romeinse...
Spartacus: War Of The Damned 3.01 - Enemies of Rome

Spartacus: War Of The Damned 3.01 - Enemies of Rome

Series Drama Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 49 min

Spartacus blijft zijn formidabele leger uitbouwen en is de Romeinse opperbevelhebbers steeds te slim af. De machthebbers van het Keizerrijk zijn ten einde raad en doen een beroep op de rijke, ambitieuze Marcus Crassus voor hulp met hun oorlogscampagne.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Spartacus: War Of The Damned 3.01 - Enemies of Rome aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Spartacus is een waanzinnig goede serie die door zijn slow motion beelden en de special effects schitterend op beeld overkomt, dit maakt deze series apart en onderscheid zich daarom van andere Tv series. Alleen is er wat verwarring over de seizoenen van Spartacus. In principe zijn er 4 seizoenen nl.,
Seizoen 1 is: Spartacus Blood and Sand
Seizoen 2 is: Spartacus Gods of the Arena
Seizoen 3 is: Spartacus Vengeance
Seizoen 4 is: Spartacus War of The Dammed.
Nadat Seizoen 1 'Blood and Sand' uitgezonden was, kreeg de hoofdrolspeler Andy Whitfield-Spartacus te kampen met de ziekte Non Hodgkinlymfoom een vorm van Kanker, daardoor hebben ze besloten om een flashback te maken van Seizoen 1, zodat Andy op kon knappen van zijn ziekte en terug kon keren naar de serie. Andy had inderdaad de ziekte grotendeels overwonnen en zou weer beginnen met een nieuw seizoen, helaas kwam de ziekte plots weer terug en Andy Whitfield overleed hieraan (R.I.P) en heeft acteur Liam Mcintyre de hoofdrol van Andy als Spartacus overgenomen in Seizoen 3 'Vengeance' en hoewel hij dit goed doet kijk je toch anders tegen de serie aan, vooral omdat Andy Whitfield een geweldige rol neer heeft gezet! De serie Spartacus is wel een harde serie, je moet een sterke maag hebben, het gaat er flink bloederig en genadeloos aan toe en er zit ook veel ongegeneerde bloot- en seks scènes is verwerkt (maar dat ging in die tijd er echt zo aan toe), maar het siert de serie wel vind ik zelf. 'War of The Dammed' is ook tevens het laatste seizoen. Verder vind ik wel dat je eerst de vorige drie seizoenen moet kijken om dit seizoen goed te kunnen volgen en te kunnen begrijpen, want de aflevering volgen zich allemaal op, maar die keuze laat ik aan je zelf over! Tot nu toe vond ik seizoen 1 en 2 en 3 supergoed. Deze eerste aflevering viel mij zeker ook niet tegen, maar het gaat er wel nog harder aan toe (misschien wel iets te)? De cast is perfect en leuk om ook weer veel dezelfde acteurs terug te zien. En ook de scenes en de beelden zijn weer waanzinnig, ben benieuwt hoe deze afleveringen verder gaan. Ik ben zeker een grote fan van deze series!!

Reviews

Anoniem
Leuke acteerprestaties, goede actie en karakterschetsen. Zoals steeds zijn de special effects van het bloed wel wat overdreven. Maar wellicht tracht de regisseur de rode lijn (of stroom bloed) vanuit de 2 vorige series te door te trekken. In het kort: aangenaam en goed.
loading